Mihai Tatulici: Mi-a spus că vrea să mă ajute să fac o televiziune. Am rămas interzis

Mihai Tatulici, în cartea "Singur între două veacuri", volumul I, a povestit un episod care o are drept protagonistă pe Gabriela Szabo, mare campioană a României. 

Jurnalistul, după ce a demisionat de la Tele 7 abc, a fost sunat de Gabriela Szabo pentru a-i face o propunere total neașteptată: înființarea unei televiziuni cu banii ei.

"M-am trezit sunat la telefon de doamna Szabo imediat după demisia mea de la Tele 7 abc. S-a scris mult în presă, atunci, despre plecarea mea, a celui care crease televiziunea, prima și cea mai mare televiziune privată din România. 

La telefon, mi-a spus doar că vrea să vorbească cu mine. Așa că ne-am întâlnit. În două vorbe, mi-a spus că vrea să mă ajute să fac o televiziune. Că știu să fac asta și că au deplină încredere să-mi dea banii ei și ai soțului și că voi reuși. Am rămas de-a dreptul interzis. Și de emoție, și de oferta neașteptată. Gabi era încă în activitatea sportivă de performanță și, fără nici o condiționare, vroia să mă ajute. Mi-au spus și câți bani au. Nu erau mulți, dar nu conta. Gestul în sine depășea capacitatea mea de înțelegere.

- De ce vreți să faceți asta?

- Pentru că numai dumneavoastră știți cum se face o televiziune.

Le-am mulțumit și i-am refuzat. (...) Am cunoscut multe personalități în viața aceasta. Și multora le datorez respect și recunoștință pentru modul în care mi-au confirmat vocația. Cu Gabriela Szabo e altceva. Ea mi-a dat, pentru câteva clipe, iluzia că sunt ca și ea. Un campion. Și chiar dacă nu am fost, iluzia rămâne în amintiri. Și-mi întărește convingerea de-o viață că dacă ești devotat unei pasiuni, nu contează dacă ai pierdut o cursă. Important este să participi și să crezi în tine", a scris Mihai Tatulici în volumul său.

[citeste si]

Citiți mai multe în cartea 'Singur între două veacuri - volumul I', de Mihai Tatulici.

Anul apariției: 2015, Editura: House of Guides.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel