Mariana Bitang și Octavian Bellu, retragere din lotul olimpic de gimnastică: Mircea Dușa reacționează

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a participat, marți la inaugurarea Centrului Olimpic de gimnastică Steaua, unde a vorbit și despre decizia tehnicienilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu de a se retrage din componența lotului olimpic feminin de gimnastică al României.

„Doamna Bitang şi domnul Bellu sunt alături de noi şi le doresc să se ocupe încă mult timp de gimnastica feminină românească şi cred că aşa va fi. Dragostea pentru acest sport nu îi va lăsa să stea deoparte. Nu încerc să-i conving, dar, fiind la armată, încercăm să le dăm ordine", a spus mai în glumă, mai în serios ministrul Mircea Duşa, citează Mediafax.

Mircea Duşa a afirmat că banii necesari funcţionării centrului vor fi asiguraţi de către CSA Steaua, informează Mediafax.

Citește și Mariana Bitang și Octavian Bellu, decizie definitivă: Nu mai suntem antrenorii lotului olimpic feminin

Mariana Bitang a declarat, luni, pentru Mediafax, că ea şi Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia României la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), competiţie care va începe în 3 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel