Liderul PSD care s-a răsturnat cu mașina era băut! Acum are dosar penal

Liderul PSD Petroșani Radu Sorin s-a ales cu dosar penal după ce s-a răsturnat cu mașina și a intrat într-un centru de informre turistică din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul rutier s-a petrecut, joi după-amiază, în centrul municipiului Petroşani.

O maşină condusă de Radu Sorin, vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, s-a răsturnat pe marginea unei străzi centrale, lovind un ghişeu de informare turistică.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică. Este un accident fără victime şi au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul este cercetat penal, aşteptăm şi rezultatele analizelor medicale, care vor stabili încadrarea", a declarat, sâmbătă, Bogdan Niţu.

Imediat după producerea accidentului, Radu Sorin a fost supus unui control cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar apoi a fost dus la Spitalul Municipal din Petroşani, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, vicepreşedintele PSD Petroşani va trebui să suporte şi cheltuielile de reparaţie a Centrului de Informare Turistică pe care l-a avariat, ghişeul fiind inaugurat de curând, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel