Gheorghe Ștefan, operat de urgență, miercuri dimineața

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, încarcerat la penitenciarul Jilava, ar fi suferit o intervenție chirurgicală, miercuri, la coloană. 

Gheorghe Ştefan a confirmat că are mari probleme de sănătate şi cere clemenţă din partea procurorilor care îl anchetează în dosarul Microsoft.

Gheorghe Ştefan, potrivit unor surse, ar fi  suferit și un infarct în spatele gratiilor. Pinalti este închis la penitenciarul Jilava de aproape trei luni după ce a fost arestat în dosarul Microsoft.

"Implicarea mea in acest dosar este ca ma aflam la o masa intr-un restaurand la hotelul lui Dorin Cocos unde se mai aflau si alte persoane, recunoscandu-l pe Dinu Pescariu, dar dupa aceea mi s-a spus ca unul dintre cei care erau la masa era Claudiu Florica.

Nu am discutat cu Gabriel Sandu, Cocos si Dumitru Nicolae niciodata despre contractul Microsoft.

Citește și: Dosar Microsoft. Gabriel Sandu, acuzaţii grave la adresa liderilor PDL

Ma consider nevinovat deoarece sunt martori denuntatori si protejati care ma acuza fara nicio dovada concreta, fara sa existe inscrisuri, inregistrari audio-video sau ambientale. Nimeni din acest dosar nu spune ca am pretins vreo suma de bani (nici macar martorii protejati denuntatori.)

Starea mea de sanatate e foarte grava, avand dovezi de la spitalul Jilava si Rahova, culminand cu un preinfarct in arestul IGP cand mi-am pierdut cunostinta timp de o ora, iar de cand ma aflu in starea de arest mi s-au agravat tulburarile cardiace, ademonul de prostata, spondiloza lombara si leucemia limfatica cronica descoperite la analizele facute in arest.", a declarat Gheorghe Ştefan în faţa procurorilor, potrivit unor surse A3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel