Dosar Microsoft: Radu Berceanu: Merg cu mare plăcere la DNA. Acuzațiile lui Gabriel Sandu, elucubrații

berceanu dc
berceanu dc

Fostul ministrul al Transporturilor, Radu Berceanu, spune că nu are niciun fel de legătură cu dosarul Microsoft și este deranjat că i se vehiculează numele în acest caz. Fostul lider PDL insistă că nu este apropiat fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, aflat în arest preventiv în dosarul Microsoft.

Berceanu a arătat că s-ar prezenta cu plăcere la DNA pentru a clarifica situația. "Nu m-au chemat de la DNA. Dacă se poate adresa o rugăminte, cu mare plăcere, oricând, ca să lămurim", a spus el.

"Nu am vorbit decât de 10-15 ori în viaţa mea cu domnul Sandu. Niciodată nu mi-a cerut ceva, niciodată nu i-am cerut ceva, niciodată nu mi-a dat ceva, măcar un pahar de apă, niciodată nu i-am dat ceva, măcar vreun pahar cu apă sau o cafea. Nu a discutat niciodată despre cazul Microsoft", a declarat Berceanu.

Gabriel Sandu ar fi declarat în fața procurorilor că o parte din mita vehiculată în dosarul Microsoft a ajuns la foști miniștri PDL. Sandu le-ar fi spus anchetatorilor că fosta șefă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, și doi foști miniștri, Adriean Videanu și Radu Berceanu, au primit bani în schema Microsoft.

Dosar Microsoft: DNA spune că mita ar fi ajuns și la PDL. Numele lui Boc, menționat în dosar

"Am spus că mi se par nişte elucubraţii. Eu nu mai sunt în conducerea centrală a partidului din 2004. Ca preşedinte al organizaţiei de Dolj niciodată nu am primit vreun ban de la domnul Sandu sau de la altcineva. Am înţeles că s-a referit la campania electorală din 2009, care nu s-a ţinut la Modrogan, ci într-o casă unde nu am fost niciodată, care era un sediu de partid al domnului Băsescu, pentru că dânsul era preşedinte şi aşa s-a considerat că trebuie să se întâmple", a spus Berceanu.

El a arătat că este pus într-o situație publică, arătând că a fost sunat de mama sa de 90 de ani în legătură cu informațiile apărute în presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel