Fost director TAROM: "Multe persoane din conducere nu au legătură cu aviația"

Fostul director general TAROM Nicolae Demetriade a vorbit despre situația actuală a companiei aeriene. Acesta susține că Tarom a ajuns pe ultima poziție în clasamentul companiilor aeriene din România din punct de vedere al numărului de pasageri, fiind devansată de companii low-cost.

Acesta a precizat că anul 2016 ar fi trebuit încheiat cu un profit de 147 milioane de lei, însă Tarom va înregistra o pierdere de aproximativ 60 de milioane de lei.

”Nicio consultanță la Tarom nu a produs nimic care să fie urmat de companie după ce a plecat consultanța. Cei mai mulți bani i-a luat Lufthansa Consulting - 4.500.000. Dacă vine o companie să le stabilească ce au de făcut.... Ei nu au înțeles nimic, nici istorie, nimic, și vor să restructureze compania - cei care sunt acum, directorii”, a afirmat fostul director general al Tarom Nicolae Demetriade, la Realitatea TV.

Tarom, susține acesta, a ajuns să fie ultima companie de transport aerian din România, în condițiile în care pe primele locuri, ca număr de pasageri, se află două cunoscute companii care efectuează curse low-cost. ”La Tarom avem 2 - 2,5 milioane. Altă companie, low-cost, face vreo trei milioane de pasageri".

[citeste si]

Demetriade a susținut că multe persoane din conducerea TAROM nu au legătură cu aviația.

"Au fost aduse să conducă foarte multe persoane care nu au nicio legătură cu aviația. Trebuie să cunoști o companie de aviație, pentru că nu ești singur să faci un business pe care să-l conduci foarte bine și să ai rezultate importante. Taromul intră în competiție cu giganții aerieni, cu companiile mari de aviație din Europa. Și când intri în competiție cu ei trebuie să ai organizare perfectă, trebuie să ai avioane performante, oameni foarte bine pregătiți, trebuie să ai conducători de excepție”, a continuat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel