Tragedia aviatică de la Cluj. Update: de ce a murit omul de afaceri

Paraşutistul care a murit, sâmbătă, după ce a căzut liber de la 3.000 de metri, avea 400 de salturi la activ şi, din primele cercetări, reiese că paraşuta de rezervă i s-a deschis accidental în timp ce se afla în avion.

'Din 2010 s-a apucat şi avea circa 400 de salturi la activ. În timpul zborului de sâmbătă i s-a deschis paraşuta de rezervă pe nepregătite în timp ce se afla în avion, l-a atras afară şi s-a agăţat de aripa avionului. Cred că l-a depăşit situaţia. Paraşuta principală nu s-a deschis', a declarat presei Doru Baciu, instructor de paraşutism care se afla în avion în timpul accidentului.

El a adăugat că paraşutistul, Vlad Lupaş, a mai avut un acccident asemănător în urmă cu doi ani, dar atunci a reuşit să se salveze. Şeful Ambulanţei Cluj, Horia Simu, a declarat, pentru AGERPRES, că moartea paraşutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul. 

Victima Vlad Lupaș, este un om de afaceri care conduce lanțul de restaurante Salad Box. Valoarea firmei depășește 8 milioane de euro, iar cei patru asociați care au fondat-o își doreau o extindere, inclusiv pe piețele din jurul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel