Samsung Galaxy Note 7, interzis la bordul celui mai mare transportator aerian

Samsung Galaxy Note 7 a generat multe controverse. Grupul sud-coreean Samsung a decis să oprească producția sa. Sunt bănuite defecte care ar provoca explozie. Samsung a cerut tuturor celor care dețin "phableta" să înceteze s-o utilizeze. 

Grupul german Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, a anunţat marţi că a interzis telefoanele Samsung Galaxy Note 7 la bordul avioanelor sale din cauza riscului de incendiu. Nu e prima companie care ia această deicizie. 

"Transportul acestor dispozitive este interzis pentru toate zborurile, atât pentru bagajele de cală cât şi pentru cele de mână. Acest lucru este valabil imediat pentru toate zborurile grupului Lufthansa, până la noi ordine", a declarat un purtător de cuvânt al Lufthansa, care controlează atât compania aeriană cu acelaşi nume cât şi companiile Swiss, Austrian Airlines et Eurowings, potrivit Agerpres

Mai multe companii aeriene din Japonia, Australia sau Canada au luat o decizie similară. Autorităţile americane au decis încă de vineri să interzică telefoanele Galaxy Note 7 la bordul avioanelor care pleacă sau au ca destinaţie SUA, precum şi pentru zborurile interne, iar Japonia a luat o decizie similară luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel