Elena Udrea, amenințată cu moartea. Ruxandra Dragomir: Îi este frică

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a fost amenințată cu moartea în timp ce se afla în arest. Ruxandra Dragomir a precizat pentru România TV că prietena sa este "speriată" și că îi este frică, după ce a primit o scrisoare de la un deţinut de la Colibaşi, în care îi spune că ar fi fost angajat de interlopi celebri pentru 15.000 de euro să o infecteze cu SIDA.

Ruxandra Dragomir şi-a exprimat, sâmbătă, îngrijorarea, după ce prietena sa, Elena Udrea, fost ameninţată cu moartea în timp ce se afla Arestul Central al Poliției, precizând că, inițial, nu s-a dat multă importanță scrisorii respective.

"Însă, în momentul în care a fost mutată, fără explicație, de pe o zi pe alta, la Târgșor, sigur că Elena s-a speriat foarte tare, la fel și noi, și această scrisoare a fost luată în serios. (...)

Eu cred că orice amenințare trebuie luată în serios. (...) Sigur că a citit-o, ea a primit-o. Îi este frică, desigur. Modul în care e plimbată în cătușe de la o instituție la alta, aproape oricine se poate apropia de ea și îi poate face rău. Cine va răspunde dacă Elenei Udrea i se va întâmpla ceva rău", a declarat Ruxandra Dragomir pentru sursa citată.

Promisiunea lui Mihai Gâdea pentru Elena Udrea

Deși nici Elena Udrea, nici avocatul acesteia nu au făcut nicio sesizare legată de scrisoarea de amenințare, conducerea Penitenciarului Târgşor a anunțat că va deschide o cercetare administrativă, "care să investigheze aspectele semnalate."

"În situația în care deținuții consideră că le este pusă în pericol sănătatea, integritatea corporală sau viața pot sesiza de îndată personalul din cadrul unității de detenție, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, organele judiciare competente", se arată în precizarea transmisă de Penitenciarul de Femei Târgșor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel