Ruxandra Dragomir a dezvăluit ce pregătește Elena Udrea în arest

Ruxandra Dragomir a vizitat-o din nou pe Elena Udrea, vineri, la Arestul Poliţiei Capitalei. Fosta jucătoare de tenis a transmis că Elena Udrea citeşte mult, scrie scrisori pe care urmează să le trimită, face sport şi "arată foarte bine".

După ce a vizitat-o pe Elena Udrea în arest, Ruxandra Dragomir a declarat că fostul ministru citeşte şi scrie mai multe scrisoari pe care urmează să le trimită. Ea a precizat doar că mai multe informaţii despre persoanele cărora le sunt adresate scrisorile vor fi comunicate prin postările de pe Facebook.

Ruxandra Dragomir a adăugat că speră că vineri a venit pentru ultima dată la Elena Udrea în arest, susţinând că aceasta nu ar mai trebui să rămână încarcerată, întrucât nu este un pericol public.

Fosta jucătoare de tenis a mai afirmat că Elena Udrea speră în continuare că va fi eliberată, mai ales că ea nu le-a spus judecătorilor să o considere nevinovată, ci doar că dorește schimbarea arestului preventiv cu arestul la domiciliu: "Speră din tot sufletul să iasă, pentru că, eu v-am spus, o consider nevinovată. Elena nu a cerut judecătorilor să o considere nevinovată, decât atunci când se va discuta pe fond, doar a cerut această măsură mai blândă, şi anume cea a arestului la domiciliu, care mi se pare firească".

Vezi și: Elena Udrea: Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă...

Întrebată dacă Elena Udrea face sport în arest, Ruxandra Dragomir a spus: "Face sport, asta pot să vă spun cu siguranţă, şi arată şi foarte bine".

Alături de Ruxandra Dragomir, Elena Udrea a fost vizitată în arest şi de către mama sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel