Elena Udrea, la Târgșor. Radu Banciu: Umilire, distrugere, suprimare emoțională

Politiciana Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul "Gala Bute", a fost mutată din arestul central al Poliției Capitale în penitenciarul din Târgșor. 

"Târgsor reprezină în primul rând o încercare de umilire, de distrugere, de suprimare emoţională şi intelectuală a doamnei Udrea. Am văzut pe facebook și o mână ținând un pietroi ascuțit. Iar cei din echipa de comunciare a doamnei Udrea, ajungând sigur într-un stadiu de disperare, au spus: dar de ce nu omorâți cu pietre, adică de ce o mai lăsați să se chinuie în condiții de penitenciar?", a afirmat Radu Banciu, la B1 TV, în emisiunea "Lumea lui Banciu". 

Jurnalistul a mai spus: "Toată procedura de apărare se îngreunează. Fostul ministru reclamă și faptul că avocații săi nu au fost informați de această decizie luată aproape clandesntin luată pe ascuns. Elena Udrea a fost dus pe șeștache practic, la Târgsor. Acest lucru care demonstrează încercarea de umilire. E adevărat, aici le dă apă la moară celor din partea apărării pe bună dreptate. Deci este o acțiune care nu mai are legătură foarte clară cu procesul de justiție, mai ales că Elena Udrea după părerea mea, trebuia lăsată acasă odată ce a fost trimisă în judecată. Oricine e la dispoziția justiției, justiția te trimite în judecată: nu ai ce să faci, dar nu se mai justifică în niciun fel menținerea ei în arest sau să fie trimisă la penitenciar".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel