Ducesa Kate, ținută superbă la noul film "James Bond"

Ducesa de Cambridge a marcat, luni seară, încă o apariție stilată la teatrul Royal Albert Hall din Londra, la avanpremiera mondială a filmului 'Spectre', ultimul lungmetraj din seria James Bond.

Ducii de Cambridge, William și Kate, alături de Prințul Harry au asistat luni seară la Londra la lansarea celui mai nou film din seria "James Bond", "Spectre". 

Ducesa Kate și-a făcut apariția într-o rochie gri vaporoasă, cu părul strâns într-un coc, însoțită de soțul său, prințul William, și de prințul Harry. 

La serata plină de glamour prilejuită de premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului nu au lipsit nici celebrele Bond girls, relatează EFE și AFP, potrivit realitatea.net.

Bineînțeles că la eveniment a participat și actorul britanic Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007, celebrul spion al Majestății sale.

"Nu sunt încă sigur dacă voi renunța la personaj", a spus el pășind pe covorul roșu pe care au defilat actorii principali din Spectre, filmul în care în care Bond se lansează într-o misiune neautorizată pentru a dezvălui o organizație sinistră care amenință pacea mondială.

Filmul "Spectre" va putea fi văzut pe marile ecrane din întreaga lume, începând din 6 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel