Prinţesa Charlotte, fotografii oficiale de la botez - GALERIE FOTO/VIDEO

Joi au fost date publicităţii fotografiile oficiale de la botezul Prinţesei Charlotte. Fotografiile au fost  realizate de fotograful de modă Mario Testino, cel care a imortalizat-o ultima dată oficial pe Prinţesa Diana şi acelaşi care a făcut fotografiile de logodnă ale lui Kate Middleton şi Prinţul William.

Imaginile au fost realizate la locuinţa privată din Norfolk a Reginei Elisabeta a II-a, Sandringham House, şi îi înfăţişează pe membrii familiei regale britanice, dar şi pe cei din familia Middleton, în centrul atenţiei aflându-se mica prinţesa Charlotte, fratele său, George, dar şi Regina Elisabeta.

Prinţesa Charlotte a fost botezată duminică la biserica St. Mary Magdalene, în prezenţa a doar 21 de invitaţi.

Kate, ducesa de Cambridge şi Prinţul William au ales să facă publice patru fotografii oficiale, două dintre ele oficiale, prima cu întreaga familie şi cea de-a doua cu Prinţesa Charlotte, Prinţul George şi părinţii lor şi celelalte două informale, cu cei doi copii ţinuţi în braţe de părinţi.

Citește și: Prinţesa Charlotte şi Prinţul George, primele imagini surprinse de ducesa de Cambridge-GALERIE FOTO

Un reprezentant al Palatului Kensington a oferit un comentariu, spunând: "Ducele şi ducesa de Cambridge şi întreaga lor familie au avut o zi minunată duminică şi sunt bucuroşi să împartă această ocazie specială cu miile de oameni care au venit la Sandringham. Sunt foarte fericiţi să împartă aceste fotografii şi speră ca toată lumea să se bucure de ele la fel de mult ca şi ei", informează Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel