Prinţesa Charlotte şi Prinţul George, primele imagini surprinse de ducesa de Cambridge-GALERIE FOTO

Casa regală a dat publicităţii o serie de fotografii în care apare micuţa prinţesă Charlotte, alături de fratele său mai mare, Prinţul George. Imaginile au fost realizate de Kate, ducesă de Cambridge, fotograf amator.

Fotografiile în care apar micuţa Prinţesă Charlotte şi Prinţul George au fost realizate la doar două săptămâni de la naşterea acesteia, undeva la mijlocul lunii mai. Conform Palatului Kensington şi spre surprinderea publicului, fotograf a fost mama celor doi, Kate, ducesă de Cambridge, în sufrageria recent redecorată a casei în care Prinţul William, soţia sa şi cei doi copii locuiesc.

Prinţesa Charlotte, îmbrăcată complet în alb, este ţinută protector în braţe de fratele său mai mare, Prinţul George, amândoi fiind aşezaţi pe canapea, între mai multe perne. Într-una dintre imagini George, îmbrăcat în alb şi albastru, îşi sărută pe frunte surioara mai mică.

Charlotte va fi botezată, într-o ceremonie intimă, pe 5 iulie, chiar pe domeniul în care locuieşte familia. Ea este a patra în ordine la tronul Marii Britanii, după bunicul său, tatăl său şi fratele său George.

Citește și: Vezi certificatul de naștere al Prințesei Charlotte, fiica lui William și Kate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel