Dieta cu lămâie

extract-citrice-limonada
extract-citrice-limonada

Lămâia este  benefică pentru organism, având în vedere că are proprietăţi antioxidante incredibile. Toate studiile realizate de nutriționiști sugerează că dieta cu lămâie, în diferite forme, ajută la arderea rapidă a grăsimilor şi te ajută să slăbeşti într-un mod cât se poate de sănătos.

Dieta cu lămâie poate fi  o dietă dedetoxifiere. Având în vedere că lămâia şi apa sunt perfecte pentru stimularea aparatului digestiv, a tranzitului intestinal şi ajută la diminuarea apetitului, această dietă va funcţiona cu siguranţă.

Cum funcționează

ATENȚIE: Limonada se va îndulci doar cu miere de albine. Este interzisă folosirea zahărului. Dieta se ţine de cel mult 3 ori pe săptămână.

- Dimineaţă: bea un pahar de 500 de mililitri cu limonadă; - La micul dejun, cu 30 de minute după ce te trezeşti: o salată de fructe din mere, portocale şi un gref; - Gustare (ora 11.00) o limonadă, o banană şi 200 de grame de migdale. Acestea din urmă îţi vor oferi grăsimile bune de care ai nevoie; - La prânz: salată cu legume (roşii, salată verde, păstăi fierte, usturoi, ceapă verde), condimentată cu suc de lămâie, oţet balsamic şi ulei de măsline, fără sare; - Gustare (ora 16.00): un pahar cu limonadă şi fructe dulci (mere, căpşuni, kiwi); - La cină: pește la grătar, asezonat cu suc de lămâie şi garnitură de salată verde; - Cu două ore înainte de a merge la culcare: un pahar de 250 de mililitri cu limonadă la temperatura camerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel