Cristoiu: Ponta este epuizat. E subiectul nr. 1 foarte primejdios al României

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Premierul Victor Ponta este "epuizat" deja ca imagine publică la cei 42 de ani ai săi, spune  Ion Cristoiu. La ora actuală, Ponta este "subiectul nr. 1 foarte primejdios al României", a mai spus jurnalistul, joi seara, la Realitatea TV.

"Vă daţi seama că Ponta deja e epuizat ca imagine publică? La 42 de ani mai e un loc, mult, până pe la 50-60, ca să se mai spună ceva despre tine. E consumat! Cât mai stă în politică? E situaţia lui Petre Roman. Era la fel de controversat, starletă! Te consumi, se arde ca imagine publică. Peste 10 ani ce mai spunem despre Ponta? La ora actuală, Ponta este subiectul nr. 1 foarte primejdios al României pentru că el mai are...

Citește și: Cristoiu sugerează că Ponta ar fi nebun

Nu şi-a legumit, e într-o permanentă ardere scenică, care duce la arderea personalităţii. Se creează o ardere, o epuizare a opiniei publice. Îi ştim totul, că a plagiat, că face, că drege... Consumul de ieşit tot timpul e o mare greşeală chiar de starletă. Şi ele au anumite momente când intră, din adins, într-un con de umbră", a spus jurnalistul Ion Cristoiu, în emisiunea "Jocuri de putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel