Chirieac: ELENA UDREA este în dreptul său să devină președintele PMP

După depunerea candidaturii de către ELENA UDREA la președinția Partidului Mișcarea Populară, analistul Bogdan Chirieac a comentat situația și șansele deputatului de Roman la congresul din 7 iunie. 

Cele șase procente obținute de Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare se datorează tandemului ELENA UDREA-Traian Băsescu, a declarat analistul Bogdan Chirieac la Realitatea TV.

Doamna Udrea este în dreptul său să devină președintele acestui partid, cu  toate erorile pe care le-a făcut în campania electorală de la europarlamentare, unde  a venit cu o listă extrem de obosită, care nu a reușit să aducă nici măcar un vot, a mai declarat Chirieac.

Citește și: Elena Udrea CANDIDEAZĂ la șefia PMP. Cu cine se bate

ELENA UDREA. "Faptul că diverși indivizi din partid au început să spună că sunt nemulțumiți, că în conducerea partidului nu s-a făcut ce trebuie, ei nefăcând  absolut nimic, ei făcând rele, asta  este altă poveste", a mai declarat analistul Bogdan Chirieac.

Despre procentul de la europrlamentare, Chirieac este de părere că "acesta este ceea ce a rămas, este remanența domnului Traian Băsescu în fața electoratului român. Atât mai are domnul Traian Băsescu: 11 la sută în mediul urban și mai puțin la țară. 

Citește și: Anunțul Elenei Udrea pentru prezidențiale. Cine-l poate învinge pe Victor Ponta

Doamna ELENA UDREA a reușit să împingă acest transfer de la domnul Băsescu către Mișcarea Populară. Asta a făcut. Nu știu dacă a fost bine, că a sărit cu parașuta, că a mers la Maraton, că a jucat tenis. Dar eu nu văd în cazul acestui partid un bazin important de votanți, cel puțin nu acum. Poate peste doi ani, poate peste patru ani, când amintirea domnului Băsescu se va mai fi șters. Vorbind de alegeri pe prezidențiale din toamnă, PMP nu are șanse să intre în turul doi, dar e un partid, a făcut pragul electoral, a fost validat și absolut cinstit, doamna Udrea îi este președinte acestui partid. Dânsa a împins totul acolo", a declarat analistul Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel