Chirieac, despre atacul lui Berceanu la Băsescu: Mă pune pe gânduri

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri seară, atacul lansat de Radu Berceanu la adresa lui Traian Băsescu, a Elenei Udrea și a Partidului Mișcarea Populară.

"Eu constat un lucru. Ce spune dl Berceanu în prima parte pe care o comentez, cu partidul care mai are 1,5%, probabil că este adevărat. Probabil că a auzit comentariile noastre din seara alegerilor. Când s-a auzit PMP - 6%, aceea a fost o placă de mormânt. Noi am estimat că fiecare lună care o să treacă din mandatul dlui Băsescu înseamnă o scădere de un procent. 1,5% o să aibă undeva prin noiembrie. Însă, și aici e un lucru foarte important. Mai îndrăzneam să spun că, în lunea de după duminica alegerilor, serviciile, instituțiile de forță, își vor căuta alt stăpân.

Dl Berceanu, un foarte inteligent om politic, a făcut un gest, pe care dl Videanu n-a fost suficient de înțelept să îl facă. Și dl Videanu e un domn inteligent, dar nu a fost destul de înțelept. Deci dl Berceanu s-a retras cu totul, și nu l-a căutat nimeni. Dl Videanu nu s-a retras la timp, și are un mic necaz pe la DNA, la DIICOT. Dacă dl Berceanu iese în public, în viața publică ...", a comentat Bogdan Chirieac, moment în care a intervenit moderatorul Răzvan Dumitrescu:

"Simte nu mai riscă nimic?"

"Exact, domnule Dumitrescu, exact! Acesta este semnalul pentru foarte mulți care mai erau în jurul dlui Băsescu. Nu știu pe ce se bazează, e un act curajos totuși, că mai sunt câteva luni. Totuși, dl Băsescu mai are niște fideli. Măcar la un telefon - două mai poate să sune și dl Băsescu și să răspundă cineva", a continuat analistul politic, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Dar gestul dlui Berceanu mă pune pe gânduri. Ce știe dl Berceanu și nu știm noi?", a încheiat Bogdan Chirieac.

Vezi aici atacul lansat de Radu Berceanu la adresa lui Traian Băsescu și a PMP: Berceanu, atac dezlănțuit la Băsescu: Cum să ai tupeul, nesimțirea să ...?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel