Cea mai tânără miliardară din lume. A renunțat la școală la 19 ani, după ce i-a venit o idee

La numai 19 ani, fata avea o carieră universitară promițătoare. Era studentă la Universitatea Standford, din Statele Unite ale Americii și avea rezultate excepționale. Însă la acea vârstă și-a dat seama că vrea să investească timpul într-o afacere. 

Așa a pus în 2003 bazele companiei Theranos. Și-a investit astfel banii pe care ar fi trebuit să îi plătească pe taxa de școlarizare în revoluționarea sistemului medical.

Elizabeth Holmes a vrut să transforme recoltarea analizelor de sânge într-o procedură mult mai simplă. Ura acele si cu toate astea a reușit să ridice o companie evaluată în prezent la 9 miliarde de dolari.

Acum, datorită aportului adus de ea, analizele de sânge pot fi procurate din degetul pacientului, cantitatea de sânge fiind acumulată într-un "nano-container". Invenția ei i-a ajutat pe cei speriați de ace să accepte astfel de analize mult mai ușor.

După ce a construit compania, Elizabeth Holmes deține acțiuni în procente de 50 care i-au adus și titulatura de a treia cea mai tânără miliardară din topul 400 Forbes al americanilor înstăriți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel