Ce spune Dragnea despre schimbarea premierului după alegerile din PSD

Noul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică, după alegerile din partid, despre schimbarea din funcție a actualului premier, Victor Ponta. Întrebat dacă va negocia cu președintele Klaus Iohannis schimbarea premierului acum, după alegerile din PSD, Liviu Dragnea a afirmat că va vorbi despre acest subiect doar dacă apar "solicitări" sau "invitaţii" pe această temă.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă va discuta cu Klaus Iohannis pe marginea schimbării actualului Guvern acum, după încheierea alegerilor interne din PSD. Liderul social-democrat a spus că "nu vrea să vorbească" despre acest subiect în acest moment, precizând că o va face atunci când vor apărea solicitări în acest sens.

"Voi vorbi despre asta dacă se întâmplă, dacă apar solicitări, dacă apare vreo invitaţie. Nu s-a schimbat foarte mult poziţia mea sau nu avea de ce se să schimbe după acest vot. Tot ce am avut de spus pe acest subiect am spus public, fără ezitare şi destul de clar", a declarat Liviu Dragnea, citat de romaniatv.net.

Chestionat dacă asta înseamnă că aşteaptă el o invitaţie de la preşedinte, liderul PSD a răspuns: "Nu am de ce să bat la o uşă ca să discut cu cineva cum să ne dăm jos Guvernul".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel