Victor Ponta, săgeți către Alina Gorghiu, în ziua alegerii liderului PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la sediul central al partidului că este foarte bine pentru PSD că își alege președintele prin vot universal, subliniind că viitorul lider al partidului va fi unul "oricum mult mai legitim decât ... să te ia să te pună domnul Iohannis".

 
 

"Cred că este foarte bine ca PSD, pentru prima dată în România, să-și aleagă președintele printr-un vot universal, al membrilor de partid. E o idee pe care împreună cu Liviu Dragnea am pus-o în Statutul partidului, în 2010, și oricum, oricâte critici ar fi, cred că va fi un președinte legitim, oricum mult mai legitim decât ... să te ia să te pună domnul Iohannis... pe o domnișoară să o pună șefă la partidul de opoziție. La PSD nu te pune chiar așa", a declarat Ponta la sediul central al partidului, cietază Agerpres.

El a precizat că este și va fi totdeauna membru al Partidului Social Democrat, va ajuta partidul și conducerea acestuia.

Duminică seara la ora 20.00 se vor termina alegerile interne din PSD pentru alegerea noului lider al partidului, candidat unic fiind Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel