Victor Ponta, impresionat de un gest al lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra unui exemplu de "colaborare instituțională perfectă Guvern-Președinte-Parlament", la o zi după ce președintele Klaus Iohannis a semnat un decret important.

"Un exemplu de colaborarea institutionala perfecta Guvern- Presedinte-Parlament / intr-o situatie cu adevarat de interes national.

Marti va intra deja la vot la Camera Deputatilor Acordul prin care Romania ajuta Republica Moldova cu un imprumut de 150 milioane Euro in probabil cel mai greu moment de la momentul declararii indpendentei!
Intre noi , romanii de pe ambele maluri ale Prutului, este prima data cand proverbul "prietenul la nevoie se cunoaste" nu ramane doar o vorba goala!", este mesajul de sâmbătă dimineață al premierului Ponta.

Cu doar o zi în urmă, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind asistența financiară rambursabilă între România și Republica Moldova în valoare de maximum 150 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel