Radu Tudor, ipoteză: Nu cred că Victor Ponta vrea să-și bată cuie-n talpă

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor nu crede într-o remaniere guvernamentală, ci într-un dialog între premierul Victor Ponta și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Eu nu cred că va fi o remaniere. Prim-ministrul este conștient că se poate confrunta cu o respingere a unor nume din partea lui Klaus Iohannis și nu cred că vrea să-și bată singur cuie-n talpă. S-a mai întâmplat ca Iohannis să respingă un ministru și abia așteaptă președintele să reaprindă lupta cu șeful Guvernului. De unde cred eu că se reaprinde periodic flama asta cu remanierile, eu cred că există o nemulțumire a noului președinte PSD, Liviu Dragnea, pentru unele nume din Guvern. Probabil nu au o relație funcțională, miniștrii respectivi cu președintele de partid, probabil nu reacționează așa cum trebuie la cererile partidului, nu reacționează cum trebuie la senatorii și deputații care fac parte din majoritatea PSD, din Parlament, undeva e o relație nefuncțională și de aici apar tot felul de speculații. Dacă e nemulțumit Dragnea și mai sunt și alți nemulțumiți, e posibil să fie schimbați oamenii ăștia. Discuția merită purtată, dar eu nu cred că Victor Ponta va da curs unei discuții despre remaniere, ci va încerca să rezolve această problemă în dialog direct cu Liviu Dragnea și-n dialog direct cu partidul", a comentat Radu Tudor, miercuri, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3. 

Jurnalistul a amintit cazul Mihai Fifor, respins de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Transporturilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel