EXCLUSIV  Cătălin Predoiu, avertisment pentru "oamenii lui Oprescu" din Primăria Capitalei

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a explicat la DC News Live ce așteptări are de la funcționarii Primăriei, inclusiv apropiați ai fostului edil Sorin Oprescu, dacă va câștiga scrutinul electoral din 5 iunie.

"Oamenii lui Oprescu dispar din jurul Primăriei dacă semnalul este într-un anumit fel. Tot din experiență vă spun, când am venit la minister și am spus «La mine s-a terminat cu telefoanele», n-au mai sunat telefoanele cum sunau pe vremuri. Și-mi spuneau oamenii că la ușa altor miniștri era coadă, că unul are nu știu ce, că pe unul nu știu cine l-a nedreptățit... Eu vă spun că la mine era gol la ușă de astfel de personaje.

[citeste si]

Pe de altă parte, este important și ce mesaj dai funcționarilor Primăriei. Nu plec cu procese de intenții la drum. Trebuie să explici oamenilor - asta este calea, o vom respecta și toată lumea va avea de câștigat. Altminteri, aplici legea. În felul acesta vreau să procedez", a declarat Cătălin Predoiu, întrebat dacă are de gând să schimbe aparatul Primarului Municipiului București, dacă își va învinge contracandidații la alegerile locale.  

[citeste si]

"În plus, Primăria are nevoie de un audit administrativ, ca orice instituție din România. Când pregăteam programul de guvernare anul trecut, am stat de vorbă cu reprezentanții firmei care fac audit periodic a guvernului britanic pe structura administrativă. Problematica socio-economică se schimbă și trebuie să ai un aparat adaptat. Trebuie să procedăm profesionist", a adăugat, marți, Cătălin Predoiu, la interviul DC News.

Declarația lui Cătălin Predoiu, de la minutul 39:10

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel