EXCLUSIV  Predoiu bănuie un blat PSD-Nicușor Dan. Demers major al PNL

Cătălin Predoiu are un obiectiv major până la alegerile electorale, coagularea votului pe centru-dreapta. Candidatul PNL este convins că dacă dreapta se va uni, stânga va pierde.

Cătălin Predoiu a subliniat, la DCNEWS LIVE: "Noi în 5 iunie trebuie să fim ca și cum votăm în turul doi la Primăria Generală a Capitalei. Întotdeauna când dreapta s-a unit în București a putut să dezvolte proiecte în București. Și în general la alegeri, când dreapta s-a unit, a câștigat. Aici este dificultatea campaniei. Din păcate, votul pe dreapta este fragmentat. Din păcate, PSD este favorizat de aceste candidaturi care vizează lansări de cariere politice, vizează, cred eu, în viitor, parteneriate cu PSD. Altfel nu-mi explic de ce se fragmentează votul pe dreapta în ciuda evidenței cu privire la capacitatea de a câștiga".

"Eu am văzut declarația doamnei Firea în urmă cu câteva săptămâni, am văzut și aseară oferta doamnei Firea. E adevărat că Nicușor Dan formal a respins-o, dar, pe de altă parte, nu înțeleg cum de nu se înțelege că numai unind voturile pe centru-dreapta, putem să dăm un primar al Capitalei. Dacă e atât de clară problema cu sondajele, de ce ne e frică s-o facem în ultima săptămână", a subliniat candidatul PNL la Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel