EXCLUSIV  Predoiu: Am fost într-un minister intrând cu mâinile în buzunare. Apeși pe un buton albastru, vine omul albastru

Prim-vicepreședintele PNL și candidatul liberal la Primăria Capitalei, CĂTĂLIN PREDOIU, invită bucureștenii să analizeze profund pe mâna cui dau orașul spre administrare, având în vedere că este nevoie de un om cu experiență, care să știe să "dea puțin cu pumnul în masă" și "să apese pe niște butoane" să pună lucrurile în mișcare.  

Potrivit lui Cătălin Predoiu, o reunificare a dreptei în București pentru un singur candidat la Primăria Capitalei, nu trebuie să aibă în vedere doar faptul că PNL este un partid puternic care se poate lupta cu PSD, ci și experiența în administrație a candidatului.

"Această alăturare nu trebuie să aibă în vedere doar faptul că eu am un partid puternic în spate care se poate lupta cu PSD. Nu doar pentru acest lucru, ci și pentru faptul că, după alegeri, încă de a doua zi, orașul acesta trebuie condus. Orașul acesta are probleme grave de siguranță a cetățeanului, cu siguranța sistemului. S-au văzut la cazuri tragice în urmă cu luni de zile. Orașul are nevoie de un lider care să știe ce să facă în astfel de situațiii, care să știe să lucreze, să conducă. Cu tot respectul, invit cetățenii să gândească pe mâna cui dau orașul pe 5 iunie, pentru că este nevoie de experiență prealabilă aici", a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, la DC News Live.

[citeste si]

Pe de altă parte, Cătălin Predoiu susține că un avantaj al lui în fața contracandidaților săi este faptul că el știe cum merg lucrurile în sistemele publice.

"Nu putem aștepta 2-3-4 ani, până când oameni onorabili în meseria lor, cum ați spus și dvs despre dl Barbu, care pot vorbi despre isoria Bucureștiului încontinuu, cum pot vorbi și alții care au mai citit câte o carte despre istoria Bucureștiului, învață să apese pe niște butoane ca să nu derapeze lucrurile, ca să pună lucrurile în mișcare, ca să înceapă construcțiile, ca să miște oamenii pe șantiere, pentru că știți cam cum funcționează lucrurile în România: până nu dai puțin cu pumnul în masă, până când nu le spui «pe mine nu mă puteți păcăli cu hârtia asta pentru că eu mă pricep să citesc o lege și o adresă», până nu le spui că nu mă păcăliți că puneți legea în sertar la Parlament, că știu procedurile acolo. Până când nu demonstrezi cu nu ești ușor de dus cu preșul și că poți să duci un proiect până al capăt, nu se mișcă nimeni. Eu am fost într-un minister intrând cu mâinile în buzunare și mi-a luat mult timp până când să pricep cum funcționează o birocrație. Este altceva decât în privat. În privat, apeși pe un buton albastru, vine omul albastru, apeși pe butonul galben, vine omul galben. În sistemele  publice, de multe ori apeși pe un buton și se întâmplă ceva ce nu scrie în manualul de lucru. Pentru asta îți trebuie experiență la Primărie", a  conchis Cătălin Predoiu.

Vezi declarațiile lui Cătălin Predoiu de la minutul 34:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel