EXCLUSIV  PROBLEMĂ pentru Firea: "Mlaștina corupției de la vârful PSD"

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a fost invitat la interviurile DC News Live.

Cătălin Predoiu a vorbit despre președintele PSD, Liviu Dragnea, în contextul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Bucureștiului.

(w670)

"Problema Gabrielei Firea este o problemă de sistemul din spatele ei. Mă refer la mlaștina corupției de la vârful PSD, de ghemul de interese imobiliare din Ilfov. Este aceeași mlaștină care l-a înghițit și pe Sorin Oprescu. Eu sunt convins că Sorin Oprescu a plecat la drum cu bune intenții. Din păcate, nu a avut forța să învingă această mlaștină", a zis Cătălin Predoiu.

Întrebat cum de PSD este pe locul 1 ca partid în Capitală și în țară, Cătălin Predoiu a zis: "Probabil nu am spus suficient de des acest lucru: faptul că este inadmisibil într-o democrație funcțională să ai un președinte de partid care este condamnat de Înalte Curte. Domnul Dragnea a furat voturi, acesta este adevărul. Este inadmisibil ca un șef de partid să fie condamnat penal și să spună că mai vrea să facă o campanie electorală zicând că este bine pentru țară. O fi bine pentru țară, o fi bine pentru Gabriela Firea pe care o sprijină. Eu am tăcut din gură pând când Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv. Este vorba de a face un pas înapoi din funcția de șef de partid. Gabriela Firea a venit la dezbaterea Antena 3 cu personalități extrem de onorabile, dar acolo trebuia să stea Liviu Dragnea. Nu credeți că așa se vedea mai clar cine este în spatele doamnei Firea? Umblăm cu ipocrizii de genul acesta?".

[citeste si]

Răspunsul integral după minutul 12:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel