Cadou de la Ion Țiriac: Simona Halep, pe afișul oficial al turneului de la Madrid, alături de Roger Federer - FOTO

Simona Halep joacă în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00, în sferturile de finală de la Miami, unde o va întâlni pe americanca de pe locul 45 WTA, Sloane Stephens. O victorie ar trimite-o pe româncă în semifinale, unde ar putea da peste liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep are un început excelent de an, cu 23 de victorii, o singură înfrângere și trei turnee câștigate (Shenzhen, Dubai și Indian Wells). În urma acestor rezultate, românca are șansa să o depășească pe Maria Sharapova și să urce pe poziția secundă în ierarhia mondială. Pentru asta însă, sportiva noastră trebuie să câștige și turneul de la Miami.

Vezi și: Simona Halep face senzație pe plajă la Miami - FOTO

Cadou de la Ion Țiriac

Relația dintre Simona Halep și Ion Țiriac pare tot mai apropiată, tot mai multe voci vorbind despre o colaborare neoficială între cei doi. Omul de afaceri ar fi cel care se ocupă de imaginea jucătoarei, iar de curând i-a făcut acesteia un cadou impresionant.

Ion Țiriac este proprietarul turneului de la Madrid, competiție care se joacă pe zgură și face parte din concursurile de categorie Premier Mandatory, la fel ca Indian Wells şi Miami. Simona Halep apare pe afişul oficial al ediției din 2015 de la Madrid, alături de elvețianul Roger Federer.

Potrivit adevarul.ro, Ion Ţiriac a cerut ca Simona Halep să-i ia locul liderului mondial Serena Williams, care a apărut anul trecut pe afișul oficial al competiției din capitala Spaniei, alături de ibericul Rafael Nadal.

Turneul de la Madrid se va desfăşura între 1 şi 10 mai. La ediția din 2014, Simona Halep a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de rusoaica Mariei Sharapova. 

Citește și: Un expert american spulberă visul lui Halep: ”Va pierde cu Stephens”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel