SIMONA HALEP, eliminată de SERENA WILLIAMS în SEMIFINALE la MIAMI 2015, scor 2-6, 6-4, 5-7

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Serena Williams a eliminat-o vineri dimineață pe Simona Halep din semifinalele turneului de la Miami. Americanca de pe locul 1 WTA a reușit calificarea în finala competiției de categorie Premier Mandatory după un meci dramatic, în care sportiva noastră a revenit incredibil în două rânduri și a arătat că se poate bate de la egal la egal cu liderul mondial.

Serena Williams a început ca un uragan meciul cu Simona Halep și s-a impus fără emoții în primul set, în care a evoluat perfect și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale. Jocul liderului mondial a pierdut treptat din consistență în actul secund, dar americanca a continuat să conducă ostilitățile până la 3-4, cu break. Sportiva noastră nu a cedat însă și a continuat să lupte, reușind o serie de trei game-uri consecutive, prin care și-a adjudecat setul 2 și a trimis partida în decisiv.

La fel ca în primul set, Serena Williams a început furibund și decisivul, conducând cu 0-3, 1-4 și 2-5. Simona Halep a continuat să spere în șansa ei și a mai reușit o revenire spectaculoasă, cu trei game-uri consecutive câștigate. La 5-5 însă, liderul mondial și-a făcut serviciul și a reușit un break alb, ce i-au adus victoria și calificarea în finala de la Miami, unde o va întâlni pe spaniola Carla Suarez Navarro.

2 ore și 10 minute a durat semifinala Halep - Williams

UPDATE:

---------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 2-6, 6-4, 5-7

- 5-7: Serena Williams returnează excelent, face break alb și câștigă meciul cu Simona Halep, asigurându-și calificarea în finala turneului de la Miami.

- 5-6: Serena Williams a condus cu 40-0, românca a făcut 40-30, dar americanca a reușit o lovitură câștigătoare și a revenit în avantaj. Simona Halep va servi pentru a rămâne în decisiv.

- 5-5: Românca ajunge la al treilea game consecutiv câștigat și egalează în decisiv, în vreme ce americanca dă semne tot mai dese și evidente de nervozitate.

- 4-5: Simona Halep reușește break-ul și amână deznodământul semifinalei de la Miami. Românca urmează la serviciu.

- 3-5: Românca își face serviciul, dar are nevoie de break. Serena Williams va servi pentru meci.

- 2-5: Serena Williams a condus cu 40-0, a comis o dublă greșeală, după care a închis game-ul cu un ace și a venit la o singură lungime de victorie. Simona Halep trebuie să câștige trei game-uri consecutive pentru a rămâne în joc.

- 2-4: Simona Halep rămâne în joc grație unui game alb, dar are nevoie de break pentru a mai spera la victorie.

- 1-4: Șansă uriașă ratată de Simona Halep! Românca a irosit o minge de break ce o putea readuce aproape de numărul 1 WTA, jucată cu serviciul doi de Serena. Din păcate, sportiva noastră a returnat afară și i-a permis adversarei să revină și să își facă serviciul.

- 1-3: Simona Halep nu renunță la luptă și își face serviciul. Doar un break o desparte de americancă.

- 0-3: Serena Williams pare să-și fi revenit și nu vrea să aibă emoții în decisiv. Americanca câștigă un game alb și se desprinde.

- 0-2: Americanca face break în debutul ultimului set, după ce Simona a reușit să-i anuleze prima șansă.

- 0-1: Liderul mondial își adjudecă primul game al setului decisiv, la 30, dar mult mai dificil decât până acum.

- Serena Williams servește prima în decisiv și începe cu o dublă greșeală.

---------------------

- 6-4: Simona Halep servește bine și câștigă setul secund, în care Serena Williams a evoluat mult sub nivelul din actul inaugural. La finalul acestui game, românca a rămas pe teren, nerealizând că și-a adjudecat setul. A fost nevoie ca arbitrul să o anunțe acest lucru. Sportiva noastră a cerut din nou intervenția antrenorului Victor Ioniță.

- 5-4: Simona Halep concretizează prima șansă de break a meciului și trece pentru prima dată la conducere într-un set. Românca va servi pentru a trimite semifinala în decisiv.

- 4-4: Românca își face greu serviciul, la avantaj, și rămâne în set.

- 3-4: Simona Halep nu reușește să îi răspundă adversarei atunci când aceasta servește, iar Serena Williams își mai adjudecă un game la 0.

- 3-3: Românca trage cu dinții de fiecare punct și reușește să se mențină în setul secund, ajutată și de faptul că jocul Serenei a scăzut puțin față de tenisul aproape de perfecțiune arătat în primul act.

- 2-3: Serena Williams a câștigat cel mai frumos punct al meciului de până acum. Americanca s-a apărat excelent în fața Simonei Halep, după care a executat-o cu un lob fabulos pe românca urcată la fileu pentru a încheia punctul. Liderul mondial a smuls ropote de aplauze din tribună și i-a îndemnat pe americani să o susțină mai puternic. La mingea următoare, Simona Halep a trimis un rever în fileu și a dat cu racheta de pământ de nervi.

- 2-2: Simona Halep își face singură dificile game-urile pe propriul serviciu. La fel ca în ultimele două în care a servit, românca a condus cu 40-15, dar i-a permis adversarei să egaleze, pentru a se impune într-un final la avantaj.

- 1-2: Serena Williams își face serviciul fără emoții, la 15.

- 1-1: Simona Halep egalează după un game pe care și l-a făcut singură greu. Românca a condus cu 40-0 și a început să comită erori neforțate, inclusiv o dublă greșeală, permițându-i americancei să egaleze. Până la urmă, locul 3 WTA s-a impus la avantaj.

- 0-1: Serena Williams începe bine și setul secund și își face fără probleme serviciul, la 30.

---------------------

- 2-6: Simona Halep a condus game-ul până la 40-15, când a început să greșească: a comis o dublă greșeală, după care a jucat cu serviciul secund, iar americanca a profitat de ezitările româncei și și-a adjudecat primul set, după ce sportiva noastră i-a anulat o șansă la avantaj. Serena Williams a jucat un tenis aproape de perfecțiune în acest set, iar dacă Simona Halep nu va schimba ceva în evoluția ei îi va fi aproape imposibil să răstoarne soarta partidei.

- 2-5: Serena Williams își mai adjudecă un game, încheiat cu un ace, iar Simona Halep va servi pentru a rămâne în set.

- 2-4: Simona Halep pune capăt seriei de trei game-uri consecutive câștigate de Serena Williams, care o pedepsește în continuare pe româncă atunci când începe punctele cu al doilea serviciu. Sportiva noastră încearcă să pună în aplicare sfatul antrenorului și să servească în corpul adversarei, pentru a nu-i mai permite acesteia să returneze de la un metru în interiorul terenului.

- 1-4: Liderul mondial continuă să zburde pur și simplu pe teren și se desprinde printr-un game alb. Simona Halep a solicitat intervenția antrenorului Victor Ioniță.

- 1-3: Serena Williams face primul break al meciului. Numărul 1 WTA controlează autoritar partida și o plimbă pe Simona Halep dintr-un colț în celălalt al terenului, reușind lovitură câștigătoare după lovitură câștigătoare, indiferent dacă trimite cu dreapta sau cu reverul. Sportiva noastră nu pare deocamdată capabilă să facă față jocului arătat de americancă.

- 1-2: Americanca pare extrem de motivată și lovește foarte puternic, neoferindu-i prea multe șanse pe propriul serviciu Simonei Halep. Serena face un game la 15, în care a servit și un ace, după ce pe primul l-a câștigat la 30.

- 1-1: Românca egalează după un game în care liderul mondial a pedepsit-o cu un retur câștigător când a servit cu al doilea serviciu, iar sportiva noastră a replicat cu un ace. Simona Halep trebuie să joace cât mai mult cu primul serviciu, pentru că altfel va avea probleme serioase în a-și adjudeca punctele atunci când servește.

- 0-1: Serena Williams servește năprasnic și câștigă primul game al meciului, în ciuda faptului că sportiva noastră s-a bătut pentru fiecare punct și a surprins-o cu o dreaptă superbă câștigătoare în lung de linie.

- ora 04:33 - A început semifinala Simona Halep - Serena Williams. Americanca servește prima.

---------------------

- ora 04:27 - Cele două jucătoare se încălzesc înainte de începerea meciului.

- ora 04:25 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și, ca de obicei, a ales să primească prima, astfel că partida va începe cu Serena Williams la serviciu. 

- ora 04:00 - Meciul Novak Djokovic - David Ferrer s-a încheiat cu scorul de 7-5, 7-5, astfel că semifinala dintre Simona Halep și Serena Williams va începe în câteva minute pe Terenul Central de la Miami.

SONDAJ: Ce va face Simona Halep în meciul cu Serena Williams?

---------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep a învins-o joi dimineață pe Sloane Stephens, scor 6-1, 7-5, și s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, unde o va întâlni pe americanca de pe locul 1 mondial, Serena Williams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams vor juca în penultimul act din Florida vineri dimineață, pe Terenul Central. Semifinala dintre numărul 1 și numărul 3 WTA se va disputa după meciul Novak Djokovic - David Ferrer și nu va începe înainte de ora 04:00 (ora României). Meciul va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO

Citește și: Ion Țiriac i-a făcut un cadou impresionant Simonei Halep - FOTO


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2014, în finala de la Turneului Campioanelor, când sportiva noastră a pierdut fără drept de apel, scor 6-3, 6-0. Cele două se duelaseră cu doar câteva zile înainte, în Grupa Roşie de la Singapore, când românca i-a aplicat o corecție liderului mondial, scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Anterior, cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată s-a impus Serena Williams. Primul duel direct a avut loc în 2011, în turul 2 de la Wimbledon, când americanca a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală de la Cincinnati.

Vezi și: Cine joacă prima semifinală de la Miami: Urmează Halep - Williams?

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar liderul mondial s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Dacă se impune și la Miami după succesul de la Indian Wells, Simona Halep o va devansa pe Maria Sharapova în clasamentul mondial și va reveni pe locul 2 WTA. De asemenea, cu un triumf în Florida, românca ar deveni a treia jucătoare care reuşeşte "dubla" Indian Wells-Miami, după Steffi Graf şi Kim Clijsters.

Citește și: Veste uriașă pentru Simona Halep! E tot mai aproape de locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel