Brașov, într-un clip de promovare, face senzație pe Internet-VIDEO

Filmat cu o dronă de către un brașovean stabilit în Irlanda, filmulețul a produs senzație pe rețelele de socializare.  Braşovul nu înseamnă doar Dracula a vrut să demonstreze românul, acesta reușind să demonstreze că orașul de la poalele Tâmpei poate oferi și alte locuri minunate. Filmul de circa trei minute a strâns aproape două sute de mii de vizitatori.

De curând a lansat şi un al doilea clip, cu Braşovul pe timp de noapte. Toate fac parte dintr-un proiect amplu de promovare a zonei, o promovare făcută benevol.

„Acesta este Braşovul, unde inima îţi aparţine, pentru că uneori răsăritul nu apune, iar unele amintiri nu se şterg niciodată."

Cele trei minute de poveste îmbinată cu imagini de la înălţime a făcut furori pe internet. Peste 150.000 de oameni au admirat, virtual, frumuseţile Braşovului, precizează Digi 24.

Clipul a fost realizat de un tânăr braşovean care trăieşte de 15 ani în Dublin. Supărat că străinii ştiu doar despre Dracula, a vrut să le arate colegilor din ţara adoptivă că povestea Braşovului este complexă.

Daniel Păun, realizatorul clipului: Am pregătit proiectul încă din martie, când am început să caut un fond muzical pentru film şi am început în acelaşi timp să lucrez şi la script. Voiam să-i dau o poveste filmului în acelaşi timp.

Încurajat de reacţia deosebită din spaţiul virtual, Daniel a mai postat şi un al doilea filmuleţ, cu Braşovul văzut noaptea.

Daniel Păun: Proiectul este mai amplu şi conţine şi un website pe care voi include fotografii şi alte filme despre oraş, cât şi o secţiune întreagă cu Braşovul de altădată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel