Brașov: Un fermier și-a lăsat marfa să se vândă "singură". Ce a descoperit este uluitor

Un fermier din Brașov a testat o metodă inedită de vânzare - metoda bazată pe sistemul de "autoservire pentru omul cinstit".

Bărbatul a constatat cu mare plăcere că românii sunt extrem de cinstiți. Chiar dacă fructele, legumele, ouăle sau florile lui nu au un preț afișat, oamenii nu uită să îi lase cât consideră. Sunt maguliți că cineva are încredere în ei și nu vor să trișeze.

Clienții sunt invitați să își aleagă fructele și legumele, să le cântărească singuri și, înainte să plece, să "doneze" în cutia poștală cât consideră ei că ar trebui să coste produsele. Până acum, experimentul lui a avut rezultate nesperate: clienții chiar sunt cinstiți.

Doi soți au luat două salate, câteva fire de ceapă verde, 700 de grame de căpșuni și 6 ouă. Au lăsat pentru toate 25 de lei.

"Am fost deosebit de mișcat când aseară o mamă mi-a scris pe Facebook următorul mesaj: băiatul meu a luat un borcan cu miere crezând că e gratuit. Eu vreau să va dau banii pe el, dar nu știu cât costă, îmi cer mii de scuze", a zis fermierul.

El le pune la dispoziție oamenilor inclusiv bicicleta lui pentru ca aceștia să-și ducă mai ușor cumpărăturile acasă. Niciun client nu a furat până acum. Fermierul a lăsat inclusiv pe timpul nopții marfa la poartă, iar dimineață a găsit în cutia poștală 18 lei, arată Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel