BEIJING 2015: SIMONA HALEP are probleme medicale înaintea debutului

Foto - Facebook.com
Foto - Facebook.com

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. Liderul WTA Serena Williams s-a retras de la ultimele două mari turnee ale anului, Openul Chinei de la Beijing și Turneul Campioanelor de la Singapore. Americanca acuză probleme de ordin medical. Astfel, românca Simona Halep a devenit principala favorită la cele două întreceri, dar nici ea nu este complet pregătită din punct de vedere fizic.

Vezi și: Șoc în tenis! Serena Williams nu joacă la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. La conferința de presă de vineri dimineață, dinaintea turneului de la Beijing, Simona Halep a explicat că are mici probleme la tendonul lui Ahile.

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. "În această perioadă a anului ne mai și accidentăm, pentru că am jucat mult până acum. Eu încerc să rămân, încerc să joc, fiindcă am ceva probleme la tendonul lui Ahile. Nu e ușor, dar încerc să fac tot ce pot", a declarat Simona Halep, la conferința de presă dinaintea startului turneului de la Beijing.

Citește și: Un psiholog șochează: De ce pierde meciuri Simona Halep

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. "Mă bucur să revin pe hard. Am avut rezultate bune și sunt încrezătoare pe această suprafață. E plăcut să revin la Beijing. E un turneu mare, unul dintre cele mai mari, și mă voi bucura de timpul petrecut aici", a continuat numărul 2 mondial, citat de digisport.ro.

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. Nu este prima dată când sportiva din România are astfel de probleme. În februarie 2014, Simona Halep a abandonat în primul tur la turneul de la Dubai, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile. Adversara de atunci era Alize Cornet.

Vezi și: Adversare dificile pentru Halep la Beijing! Cu cine joacă româncele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel