Simona Halep, cel mai profitabil abandon. Cât a câștigat după eliminarea de la Beijing

Duminică, Simona Halep și-a luat la revedere de la China Open, după 50 de minute de joc. 

Simona Galep a abandonat la Beijing la fel ca-n 2014, însă tenisema româncă a bifat cea mai profitabilă eliminare din primul tur, din cariera sa. Eliminată în sferturi la Guangzhou şi în optimi la Wuhan, românca s-a prezentat la al treilea turneu din China cu probleme medicale serioase. Cu 48 de ore înaintea confruntării cu Larra Arrubarrena, Simona Halep a spus că are dureri la tendonul lui Ahile, dar face tot ce poate. A renunțat după 50 de minute de joc, precizând că "e mai grav decât credeam". În urma abandonului său, Simona Halep primește 300.000 de euro, fiind cea mai profitabilă eliminare din cariera sa. 

Regulamentul WTA prevede că jucătoarele din Top 10 primesc bonusuri davă joacă toate cele patru turnee Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing) şi în patru din cele cinci competiţii Premier 5 (Dubai, Roma, Cincinnati, Toronto, Wuhan). Bonusurile variază în funcție de poziția din Top 10. Simona Halep primește 300.000 de dolari pentru prezenţa ei la toate turneele Premier Mandatory, plus 300.000 de dolari pentru că a jucat şi în toate competiţiile Premier 5, scrie Adevărul

Mai mulți comentatori au sesizat că Simona Halep a jucat duminică într-un picior. Serena Williams (1 WTA) şi Maria Şarapova (3 WTA) s-au retras din motive medicale înaintea turneului de la Beijing. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel