Astra Giurgiu, egal cu FC Copenhaga, în turul III preliminar al Ligii Campionilor

Astra Giurgiu și formația daneză FC Copenhaga au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Astra a încheiat la egalitate cu FC Copenhaga primul meci din turul trei preliminar UEFA Champions League. Meciul de la Giurgiu s-a terminat 1-1, iar danezii sunt favoriţi la calificarea în play-off.

Astra a început perfect meciul cu danezii de la FC Copenhaga! Campioana a deschis scorul după şapte minute de joc, atunci când Teixeira a şutat plasat după pasa lui Boudjemaa. Oaspeţii s-au apropiat greu de poarta lui Silviu Lung, dar au reuşit să-și creeze două situaţii periculoase până la pauză.

Delaney a pătruns în careu dar a preferat şutul unei centrări în faţa porţii. Pe finalul primei reprize, danezii au fost aproape de egalare după o aruncare lungă de la margine. Sub ochii selecţionerului Christoph Daum, Lung junior a ieşit greșit din poartă, însă a fost salvat de coechipieri iar Astra a terminat prima parte cu avantaj limită.

Campioana Danemarcei a dominat jocul în repriza secundă și egalitatea a fost restabilită la jumătatea reprizei secunde. Căpitanul Delaney a înscris pentru danezi după pasa rezervei Rasmus Falk. Verbici putea da lovitura pentru FC Copenhaga, însă a ratat lovitura de cap după ce s-a desprins din marcaj.

Astra Giurgiu - FC Copenhaga s-a încheiat 1-1, scor care îi face pe danezi favoriţi înaintea returului de săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel