Liga Campionilor. Steaua, calificată matematic în preliminarii

Gigi Becali mai dă o lovitură cu Steaua. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca în preliminariile Ligii Campionilor, în urma rezultatului din meciul Astra Giurgiu-Dinamo, partidă încheiată cu victoria campioanei României, scor 4-2. Cu o etapă înainte de final, Steaua are patru puncte avans faţă de Pandurii Tg. Jiu.

Cu o etapă înainte de final, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf are 40 de puncte, urmată de Pandurii Tg. Jiu, cu 36 de puncte şi de Dinamo Bucureşti, cu 35 de puncte.

Steaua se va afla pe traseul non-campioanelor şi nu va fi cap de serie în preliminariile Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

Steaua ar putea intra totuşi în urna capilor de serie dacă Fenerbahce câştigă titlul în Turcia, Rostov să termine în Rusia înaintea echipelor ŢSKA Moscova şi Zenit, în Belgia, Gent să ocupe locul secund în detrimentul formaţiilor FC Brugge sau Anderlecht, iar Nice să întreacă Lyon şi Monaco în clasamentul final din Ligue 1.

[citeste si]

În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor vor intra 10 echipe pe traseul non-campioanelor, adică locurile 2 din Belgia, Elveţia, Grecia, Cehia, Rusia, Ucraina, Olanda, Turcia, plus ocupanta locului 3 din Franţa. Pentru ca Steaua să fie cap de serie, ar fi nevoie ca cinci formaţii din campionatele mai sus menţionate, care vor termina pe locul secund, să aibă un coeficient mai mic decât echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel