Alegeri SUA: Cine a câștigat ULTIMA dezbatere Clinton - Trump - sondaj

Candidații la președinția Statelor Unite Hillary Clinton și Donald Trump s-au întâlnit miercuri seara pentru cea de-a treia și ultima dezbatere în direct din campania electorală.

Un sondaj realizat de CNN printre oamenii care au urmărit dezbaterea a arătat cine este câștigătorul confruntării Hillary Clinton - Donald Trump.

(w670)

Mai precis, 52% dintre respondenți au declarat că Hillary Clinton a câștigat ultima confruntare înainte de alegeri în timp ce doar 39% l-au declarat învingător pe Donald Trump.

Hillary Clinton a primit aprecieri pentru 'apariția prezidențială' și pentru modul în care s-a prezentat în timpul dezbaterii, în timp ce Donald Trump a primit unele critici pentru că a părut nerăbdător și ușor nepregătit.

Evenimentul, cu durata de 90 de minute, transmis de marile rețele de televiziune din America și din întreaga lume și relatat de agențiile de presă internaționale, a fost găzduit miercuri de la ora locală 18 (joi, 4 a.m. ora României) de Universitatea din Las Vegas, metropola jocurilor de noroc și divertismentului din statul Nevada.

Dezbaterea dintre candidata Partidului Democrat, fostă secretar de stat, și omul de afaceri newyorkez nominalizat de Partidul Republican, a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la televiziunea Fox News, al cărei public este în special de dreapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel