O femeie face dezvăluiri rușinoase despre Trump

Donald Trump
Donald Trump

Încă o femie îl acuză pe Donald Trump de hărţuire sexuală. Karena Virgina a povestit cum candidatul republican a pipăit-o. 

Karena Virginia, cea de a zecea femeie care îl acuză pe Donald Trump de hărţuire sexuală, este un instructor yoga. Ea a făcut mărturisirea înconjurată de avocata Gloria Allred, o susţinătoare a lui Hillary Clinton, scrie NBC.

Karena Virginia, presupusă victimă a  lui Donald Trump, a declarat:

„În 1998 eram la turneul de tenis U.S. Open în Flushing, Queens, New York. Aşteptam o maşină cu care să merg spre casă. Donald Trump s-a apropiat de mine. Era însoţit şi de alţi bărbaţi. Am fost chiar surprinsă când l-am auzit vorbind despre mine cu ceilalţi bărbaţi. Spunea: „Hei, ia uită-te la asta. Uitaţi-vă la picioarele alea" de parcă eram un obiect, nu o persoană. A venit apoi spre mine şi m-a apucat de braţul drept. Apoi mi-a băgat mâna în sâni. Eram şocată. M-am simţit intimidată şi neputincioasă. Apoi mi-a sosit maşina şi m-am urcat în ea. După ce am închis uşa după mine, starea de şoc s-a transformat în ruşine"

Virginia povesteşte şi că Trump a întrebat-o „Nu ştii cine sunt ?“. Ea spune că nu se gândeşte la un protest şi că a vrut să îi răspundă lui Donald Trump, care a negat toate acuzaţile de hărţuire ce i s-au adus.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel