ALEGERI SUA 2016. Trump, declarație controversată: "Vine al Treilea Război Mondial"

Încă o declarație marca Donald Trump. Acesta a susținut că dacă Hillary Clinton va deveni președintele SUA, vine al Treilea Război Mondial.

Potrivit CNN, într-un interviu pentru Reuters Trump a declarat că planul lui Clinton pentru Siria poate declanșa un război mondial. 

Trump a susținut că înfrângerea gruparii Stat Islamic este mai importantă decât schimbarea președintelui Bashar al-Assad și că planurile democraților de a se concentra pe eliminarea liderului de la Damasc ar putea împinge SUA într-un conflict direct cu Rusia.

Candidatul republican pentru Casa Albă a contestat capacitatea lui Hillary Clinton de a negocia cu Vladimir Putin. Clinton și-a reafirmat în cursul ultimei dezbateri televizate cu Trump sprijinul pentru instituirea unei zone de excludere aeriană pentru a proteja populația civilă în Siria de bombardamentele regimului de la Damasc și ale Rusie.

"O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary când e vorba de Siria. Ar trebui să ne concentrăm asupra ISIS nu asupra Siriei" a spus Trump. "Nu te mai lupți doar cu Siria, te lupți cu Siria, Rusia și Iran. Rusia este o putere nucleară, însă e o țara unde armele nucleare chiar funcționează față de alte țări unde doar se vorbește despre ele" a atras atenția Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel