ZODII care îți vor frânge inima definitiv

Le oferi toată dragostea și toată încrederea,  însă ți fac inima zob. 

Leu

Vei adora personalitatea puternică a nativului Leu. E mereu activ, determinat în tot ceea ce face. Doar că va călca și pe cadavre dacă va fi necesar pentru a obține ceea ce își dorește. Chiar și așa, va fi mereu înconjurat de oameni, iar cei care se îndrăgostesc de el riscă să se aleagă cu inima frântă. Fiindcă Leul este un egoist, se va pune pe sine mai presus de orice și se va plictisi rapid dacă persoana pe care o are alături nu va veni mereu cu ceva nou în relație.

Săgetător

Săgetătorul e jovial și plin de viață și te va cuceri cu râsul său puternic. E săritor, e capabil să facă el totul, să preia sarcini doar ca să îți ușureze munca, să te scape de efort. Evident că te vei îndrăgosti de un astfel de personaj carismatic, dar trebuie să știi că îi trebuie câteva clipe ca să îți frângă inima.  

Pești

Îl iubești la nebunie pe nativul Pești, fiindcă e sensibil și bun. Până descoperi că, de fapt, e extrem de parșiv și își urmărește doar propriul sau scop. La primul semn de conflict își va da arama pe față și vei descoperi o altă latură a sa, care nu te va încânta deloc.  

[citeste si]

Nu e capabil să gestioneze un conflict și tocmai de aceea va atacă dur cu toate armele de care dispune, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel