Zlatan, o nouă mare surpriză pentru fanii săi

Riva 100 Corsaro / foto: YachtHarbour.com
Riva 100 Corsaro / foto: YachtHarbour.com

Atacantul suedez şi-a surprins fanii de pe Instagram, după ce a dezvăluit că cea mai recentă achiziție a sa este gata.

În fotografie se vede inscripţionat "Almost there" (Aproape acolo) a scris Ibrahimovici, ceea ce denotă nerăbdarea fosbalistului ca vasul să ajungă pe mare.

Este vorba de iahtul lui Ibra, marca Riva 100 Corsaro, aflat în faza finală de construcţie, care are un preț de pornire de 6 milioane de lire sterline.

În conformitate cu YachtHarbour.com, iachtul "dispune de ferestre mari în carenă cu guri de intrare integrate pe ambele părți care inundă zona cu lumină naturală, oferind vederi spectaculoase din salon, cu facilități la bord inclusând "un club mare la nivelul apei, un garaj care poate ajunge până la 4,45 metri și jet ski-uri, o zonă de luat masa în aer liber lângă un cocktail bar".

Zlatan Yacht

Acum, fosta stea a lui Manchester United, acum la LA Galaxy, va putea să-i invite pe colegii săi să petreacă alaături de el, pe acel iacht care poate găzdui până la 10 persoane în trei camere cu dormitoare duble și un pat dublu situat pe puntea inferioară.

Ibrahimovic pare că este puțin entuziasmat, cu cîțiva metri mai aproape de a ajunge în spatele volanului și de a sparge valurile, remarcă jurnaliştii englezi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel