Ibrahimovic, aproape de o revenire spectaculoasă în Europa

zlatan_ibrahimovic_2275756b
zlatan_ibrahimovic_2275756b

Vârful Zlatan Ibrahimovic ar putea fi protagonistul unei mutări spectaculoase. Impresarul Mino Raiola l-a propus tocmai la AC Milan, cea mai activă echipă pe piața transferurilor, formație la care Zlatan a mai evoluat. 

Zlatan, accidentat grav și afla în recuperare, a încheiat înţelegerea cu Manchester United în această vară şi a evitat să ia o decizie asupra viitorului său. Los Angeles Galaxy îl doreşte cu insistenţă pe atacantul suedez, dar acesta le-ar fi transmis americanilor că vrea să rămână în Europa. Cum opţiunile sale nu sunt puţine, Ibra va avea de unde să aleagă în momentul în care va reveni după accidentare, iar AC Milan se numără printre posibilele destinaţii.

Presa internaţională, scrie Prosport, anunţă că Mino Raiola s-a aşezat la masă cu şefii lui AC Milan şi le-a propus acestora o nouă colaborare, iar conducerea de pe San Siro va da un răspuns în săptămânile următoare. Totuşi, asigurarea salariului lui Zlatan pare a fi cea mai mare problemă în acest moment. Suedezul câştiga al United 11,4 milioane de euro pe an, iar milanezii nu-i pot oferi mai mult de şapte milioane în fiecare stagiune.

Ibrahimovic a mai evoluat la adversara din Europa League a CSU Craiovei și în perioada 2010-2012.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel