Zlatan Ibrahimovic are de toate, dar spune că-i lipseşte, totuşi, ceva

Zlatan ibrahimovici
Zlatan ibrahimovici

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume a declarat recent că, totuşi, îi lipseşte ceva anume.

Zlatan Ibrahimovic, starul echipei engleze de fotbal Manchester United, a mărturisit joi pentru presa suedeză că îi lipseşte echipa naţională, relansând speculaţiile pe marginea unei eventuale reveniri la naţionala Suediei cu câteva luni înaintea Cupei Mondiale din Rusia, relatează AFP.

Fostul căpitan al echipei naţionale şi-a anunţat retragerea internaţională în vara anului 2016, iar Suedia a obţinut biletul de calificare la Cupa Mondială din Rusia fără el.

'Dacă vreau să revin, o voi face', a spus el reporterilor veniţi la inaugurarea centrului său de padel, un sport care îmbină tenisul şi squash-ul.

'Vreau să simt că sunt capabil să ofer o bună prestaţie', a afirmat 'Ibra', în vârstă de 36 de ani. În convalescenţă după o accidentare la genunchi, atacantul echipei Manchester United a precizat că 'uşa nu este închisă', dar a rămas totuşi evaziv în privinţa revenirii efective la lotul naţional.

[citeste si]

Accidentat în luna aprilie, el a început să joace în luna noiembrie cu Manchester, dar a suferit o nouă accidentare la finele lunii decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel