Vot învestire Guvern Cîțu. Lider ALDE Galaţi, propunere către conducerea centrală a partidului

ALDE
ALDE

Preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Galaţi, Cristian Dima, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala pe care o conduce va propune conducerii centrale a partidului ca parlamentarii ALDE să voteze pentru învestirea Guvernului Cîţu.

Liderul ALDE Galaţi a precizat că iniţiativa îi aparţine şi că nu ştie care este poziţia partidului la nivel central în legătură cu acest subiect, în condiţiile în care, la negocierile de la Cotroceni, formaţiunea sa politică a militat pentru un premier independent.

'Echipa care s-a prezentat la Cotroceni din partea ALDE a mers cu o propunere de premier independent nepropus de partide politice. Voi susţine ca parlamentarii ALDE să voteze pentru învestirea Guvernului Cîţu. Este opinia mea, pe care o voi susţine în cadrul Biroului Executiv Naţional. Am convingerea că aşa trebuie să se întâmple. Nu cred că ar trebui să continuăm această criză politică, dacă preşedintele a avut încredere în domnul Cîţu, dacă PNL are această convingere.' a precizat Dima.

'Preşedintele a spus de prea multe ori: 'Vreau Guvernul meu, vreau conducerea mea'. Acum o să vedem cu toţii cum ar putea să evolueze un Guvern cu un preşedinte la Cotroceni, care se manifestă ca un preşedinte 'jucător' şi cu un preşedinte de partid care o să stea la sediul PNL şi o să conducă un alt prim-ministru. Chiar sunt curios să văd cum o să funcţioneze România, de aceea eu îmi doresc ca ai mei colegi să le acorde încrederea', a spus Dima, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel