Vlad Voiculescu, prima reacție după demisia lui Răzvan Cherecheș: Poate am avut așteptări diferite

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Răzvan Cherecheș, numit de cinci săptămâni consilier onorific în Ministerul Sănătății, și-a dat demisia. Vlad Voiculescu a comentat decizia acestuia.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost întrebat, joi seara, despre demisia consilierului onorific, Răzvan Cherecheș, cel care a spus că pleacă având „un gust amar”.

„Mai întâi de toate, o să spun că am toată aprecierea și tot dragul pentru domnul profesor Cherecheș. Este un om excepțional care a contribuit prin efortul propriu la comunicarea în pandemie. Poate că am avut așteptări diferite. A fost un consilier onorific cu care ne-am sfătuit. Poate nu destul de des și poate că nu de fiecare dată opiniile dânsului au putut fi transpuse în practică.”, a spus Vlad Voiculescu.

Acesta a menționat că recunoaște că și lui i se părea, din afară, că „lucrurile sunt mai simple până să intru într-o organizație”, citează Mediafax. Răzvan Cherecheș a anunțat că miercuri a demisionat din funcția de consilier onorific la Ministerul Sănătății, la numai cinci săptămâni de când fusese numit în această funcție.

VEZI ȘI: Răzvan Cherecheș a demisionat din Ministerul Sănătății: Experiența mea a fost amară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel