Vlad Pascu, adus la DIICOT. Bogdan Chirieac: Să nu fim prea optimiști! Nu-i exclus să scape basma curată! - Iulian Surugiu: Nu are cum! Probele sunt zdrobitoare!

foto: Inquam Photos, George Călin
foto: Inquam Photos, George Călin

Analistul politic Bogdan Chirieac crede că Vlad Pascu ar putea să iasă cu mâinile curate în urma anchetei.

Vlad Pascu, tânărul şofer drogat, care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai, a fost adus, astăzi, de poliţişti, în cătuşe, de la Constanţa la DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute percheziţii în cadrul operaţiunii Hidra. Tânărul a declarat, după ce a fost dat jos din maşina Poliţiei, că îi pare rău. "Nu pot da timpul înapoi. Îmi pare rău!", a fost prima declaraţie făcută de Vlad Pascu de la producerea tragediei şi până în prezent. Tot la sediul DIICOT au fost aduși în această dimineață și părinții lui, dar și presupusul dealer de droguri al lui Vlad.

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut de făcut un comentariu, la scurt timp după ce Vlad Pascu a intrat la audieri.

"Să salutăm un lucru important! Sunt niște procurori care vor să-și facă datoria. Cred că e datoria noastră, presă, să-i sprijinim pe oamenii aceștia când sistemul nu-i sprijină. Știți ce a pățit procurorul care a încercat să ancheteze frauda electorală de la Sectorul 1! Dar procurorii ăștia văd că sapă, vor să-și facă datoria. Mai departe, la ce complet de judecată o să nimerească și ce vor face acei judecători... nu putem ști. Și în general să nu fim prea optimiști! Dar poate că și acolo nimerește niște oameni care își doresc să-și facă datoria. Sistemul judiciar din România, însă, nu este funcțional. Ce vreau să spun cu asta? Nu-i exclus să scape și basma curată!" a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Vezi și Update: Vlad Pascu a ajuns la DIICOT. Primele declaraţii despre accidentul de la 2 Mai/ Poliţia desfăşoară "Operaţiunea Hidra", percheziţii la furnizorii de droguri

Liderul sindical din Poliţie Iulian Surugiu consideră că ”Nu are cum să scape basma curată pentru că probele sunt zdrobitoare. Nu are cum să scape! Și-acum, din contră, procurorii, după ce s-a întâmplat acea tragedie, i-au supravegheat și prietenii și părinții și rudele... Dar eu spun că mi-aș fi dorit să văd toate acțiunile astea înainte de eveniment, mai ales că avem un flagel numit droguri."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel