Vlad Țepeș, simbol politic pentru un nou partid

Formaţiunea politică lansată de deputatul Bogdan Diaconu şi-a lansat logo-ul oficial, care are figura lui Vlad Ţepeş pe fondul unei hărţi a României, ce include Basarabia şi Bucovina de Nord.

Deputatul a explicat această alegere: “Domnitorul Vlad Ţepeş este simbolul de pe sigla Partidului România Unită pentru că ne asumăm idealurile lui de justiţie socială şi de luptă pentru neatârnarea ţării. Fundalul siglei PRU ne arată harta României reîntregite pentru că ne asumăm, în egală măsură, proiectul reîntregirii României. Vă chem aşadar alături de Partidul România Unită să luptăm împreună pentru dreptate, unitate şi o viaţă demnă pentru toţi românii, în care toţi cetăţenii acestei ţări să aibă cele necesare traiului zilnic. Dacă avem o ţară bogată, ea trebuie să fie bogată pentru toţi, nu doar pentru unii! Toţi cei din Partidul România Unită ne încolonăm sub stindardul lui Vlad Ţepeş şi ne asumăm că vom construi o Românie întreagă, puternică şi îmbelşugată pentru fiecare român!”, a precizat Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Partidul România Unită a fost lansat de Bogdan Diaconu după ce acesta şi-a dat demisia din PSD, din cauza intrării UDMR la guvernare.

CITEȘTE ȘI: Ipoteză șoc: Vlad Țepeș nu a fost înmormântat în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel