Viața la castel, pe Tik Tok. „Toată lumea vrea să trăiască aici până când află aceste lucruri” / VIDEO

Foto ilustrativ. Imagine de FunkyFocus de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de FunkyFocus de la Pixabay

O tânără de 19 ani care locuiește într-un castel cu 45 de camere și 15 dormitoare arată cum este, de fapt, viața ei acolo. 

O tânără de 19 ani care locuiește cu familia într-un castel medieval din Italia face senzație pe TikTok, cu clipuri în care arată cum este viața ei acolo -  de la o conexiune Wi-Fi cu probleme, la cât de rece poate fi înăuntru, potrivit albawaba.com.

Castelul are 45 de camere și 15 dormitoare, acoperind 107.639 mp, iar camerele sunt mobilate în stilul secolelor al XVIII-lea și al XIX-lea.

Ludovica Sannazzaro, în vârstă de 19 ani, a crescut în Castello Sannazzaro, un castel din secolul al XII-lea, lângă Monferrato, în regiunea Piemont din nordul Italiei. Ea studiază în New York, dar a trebuit să se întoarcă în Italia în timpul pandemiei. Așa, a început să realizeze clipuri despre viața în castel pe contul ei TikTok, The Castle Diary.

Castelul, care are aproape 900 de ani, a găzduit 28 de generații ale familiei Sannazzaro. Locuința a fost moștenită de tatăl ei, contele Giuseppe Sannazzaro, în 1986.

Ludovica Sannazzaro a povestit pentru Insider că, atunci când era mică, se uita la filme Disney cu prințese și putea să danseze în sala de bal sau să alerge pur și simplu prin castel, așa cum vedea în fața ecranelor. 

Familia Sannazzaro este nevoită să muncească din greu pentru a întreține castelul

Totuși, ea a arătat și dezavantajele vieții în Castelul Sannazzaro și a demontat toate miturile. Nici ea și nici familia ei nu se îmbracă în haine de epocă zilnic, nu au valeți și sunt nevoiți să muncească din greu pentru a putea întreține castelul. 

Într-un videoclip, tânăra a arătat cât de greu e să-și ia pachetele de la poștaș. Pentru că niciodată nu ajunge la timp, fiind nevoită să treacă prin săli de bal și să coboare multe scări, poștașul pleacă. 

Într-un alt clip, ea a enumerat celelalte probleme legate de viața în castel, cum ar fi încălzirea, conexiunea slabă la Internet și inconvenientul dimensiunii castelului: „Toată lumea vrea să trăiască într-un castel până când află... Wi-Fi-ul nu funcționează niciodată, e întotdeauna frig, curățenia durează veacuri... dacă vrei ceva trebuie să te pregătești pentru maraton.”

Ludovica și ceilalți membri ai familiei pierd timp căutându-se unul pe celălalt, în castel

Ludovica a dezvăluit că, deseori, ea și ceilalți membri ai familiei „petrec mult timp doar plimbându-se în jur”, căutându-se unul pe celălalt.

Deși se poate distra purtând haine de epocă, în nenumăratele camere decorate ca în filme, Ludovica Sannazzaro duce o viață destul de normală. 

În ciuda „împrejurimilor istorice”, un clip o arată alături de prietenul ei, pe canapea, uitându-se la Netflix. 

Utilizatorii TikTok au comentat deseori: „Mai ai nevoie de colegi de cameră?”

@thecastlediary

I actually would love to do a masquerade!! ????##castle ##italia ##foryou

♬ Pirates of the Caribbean - 2CELLOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel