Vezi cine este "călugărul" care a fugit cu banii Mănăstirii Bobota

schitul-bobota
schitul-bobota

Mare este grădina ta Doamne, putem spune de cazul  "călugărului-contabil" de la Mănăstirea Bobota din Sălaj, care a fugit cu banii lăcașului de cult, din câte se pare la Muntele Athos.  Potrivit adevărul.ro, călugărul se numește Sorin Matei Filip, alias părintele Andrei, fiind nimeni altul decât fostul travestit Cecille del Sol, descoperit de Adevărul în martie 2010 tocmai la Mănăstirea Nicula din Cluj.

Părintele Andrei, pe numele său adevărat Sorin Matei Filip, este nimeni altul decât un homosexual travestit, cu nume de scenă Cecille del Sol, membru al trupei de travesty Toxice. Acesta a fost descoperit de ziariștii de la Adevărul de Cluj  în martie 2010, unde  se ascundea de circa șapte luni la Mănăstirea Nicula. El le-a spus jurnaliştilor că a venit la mănăstire pentru a se reculege după un necaz, reprezentat de faptul că mama sa era bolnavă de cancer.

După ced i-a fost dezvăluit trecutul, starețul de la Nicula i-ar fi recomandat acestuia să se retragă la o mănăstire mai retrasă, așa că a ajuns la  schitul Bobota din Sălaj.  unde fusese tuns rasofor (prima treaptă a călugăriei) în 30 noiembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel