Varujan Pambuccian: Minoritățile nu vor vota compact guvernul Viorica Dăncilă

Varujan Pambuccian, liderul grupului minorităţilor naţionale, a declarat, marţi, după discuţia cu liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, că votul reprezentanţilor grupului în ceea ce priveşte învestirea noului Guvern Dăncilă nu va fi compact.

„Îmi e greu să spun, nu am avut o discuţie cu grupul. Dumneavoastră v-aţi obişnuit cu un grup foarte compact ca vot. Lucrul ăsta este mai puţin valabil în circumstanţele de acum, adică o să vedeţi că nu vom vorbi de un fel de a vota al grupului în totalitatea lui, nici de data asta", a răspuns  Pambuccian la întrebarea dacă minoritățile vor vota Guvernul Dăncilă.

„Ne dorim să vedem o situaţie cât de cât stabilizată pentru că e ciudat, vorbim de al treilea premier într-un an, ceea ce bine nu e. Cred că probabil vom avea un Guvern şi s-ar putea să fie mai de durată decât şase luni", a spus Pambuccian.

El a arătat că i-a transmis liderului PSD Liviu Dragnea nişte „supărări" care ţin de anumite momente mai „contondente" şi care speră că vor fi aplatizate în viitor.

„Au fost şi chestiuni mai contondente, şi chestiuni pe care ne-am înţeles", a mai arătat Pambuccian, care a subliniat că votul grupului minorităţilor la învestitură va fi influenţat şi de componenţa Cabinetului Dăncilă, potrivit România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel