Vadim către Funar: Minți ca un porc. Funar: Vadim nu mai este președintele PRM

Scandal în PRM, între Vadim Tudor și Gheorghe Funar, în urma deciziei Tribunalului București care a hotărât că noul președinte al partidului este Gheorghe Funar. Într-o intervenție la RTV, Vadim a declarat că procesul este unul  cu iz politic, iar procesul referitor la președinția PRM va avea loc abia săptămâna viitoare.

"Procesul cu privire la funcția de președinte al PRM va avea loc săptămâna viitoare", a declarat Vadim Tudor.  "Noi vom depune mâine contestație la Curtea de Apel București...Miza esre să se vândă PRM fie lui Hrebenciuc, cu el s-a tot discutat, și a fost vizitat și la sediul firmei lui Dan Voiculescu, cu două milioane de euro. Eu le stau în cale și se miră că nu mă dau la o parte."

Gheorghe Funar a intervenit, la rândul său la RTV, după ce Vadim Tudor a declarat că procesul este unul cu iz politic.

"Decizia luată de Tribunal este o decizie juridică, deciziile politice se iau în Parlament și conducerea partidelor politice. Din câte am aflat nu a început transferul și nici nu s-a deschis târgul de vânzare a partidelor politice. Țin să precizez pentru membrii și simpatizanții  PRM-ului că paridul n-a fost și nu este de vânzare.

În ceea ce privește conducerea partidului Tribunalul București a confirmat ieri că Vadim Tudor nu mai este președintele PRM"

- Minți ca un porc, Funar, a continuat Vadim Tudor.

- Instanța a confirmat că Vadim Tudor nu mai este președintele partidului, iar Adunarea  pe care a organizat-o 20 iulie cu titlu de Consiliu Național transformată ad-hoc în Congres al partidului unde s-a votat ca la Partidul Comunist cu mâna ridicată și nu cu buletine de vot secret cum cuprinde legea, totul este nelegal, a spus Funar.

- Minciună ordinară, a declarat Vadim Tudor, uitați-vă la fața lui de cimpanzeu împăiat. Minți cu nerușinare Funar. Ești disperat că ești pensionar și nu mai ai un os de ros, a spus Vadim Tudor.

"La așa-zisele adunături ale gâștii Funar s-a venit cu ștampile false și cu oameni luați de pe stradă, care nu erau membrii ai PRM.  Dacă Justiția română nu ține cont de aceste abuzuri incalificabile, înseamnă că ne memrităm soarta. Eu rămân tot Vadim Tudor. Eu am creat mișcarea națională. Ce vrei să spun, că mari actori ca  Florin Piersic și Florin Zamfirescu mi l-au porcăit pe acest șarlatan?Nu le-a venit să creadă că după ce mi-a ciugulit din palmă vrea să devină președintele partidului, după ce el a băgat în pământ PUNR-ul și Vatra Românească", a declarat Vadim Tudor la RTV.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel